Retur Produse

Daca ai o problema cu unul sau mai multe produse, care nu a fost rezolvata de catre Departamentul Tehnic sau de Departamentul Vanzari, poti completa formularul de Returnari de mai jos.

Acest formular are toate campurile obligatorii pentru o identificare mai rapida a comenzii. Iti vom raspunde prin e-mail în termen de maxim 2 zile lucratoare, cu toate instructiunile de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Marado.ro nu va credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Te rugam sa folosesti o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.

Clientii pot returna produsul/produsele cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In aceasta situatie, costurile de returnare fiind suportate de catre client. Clientii marado.ro pot returna produsele cumparate in ambalajul original sau unul similar, care sa permita transportarea lor in conditii de siguranta, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primire.

Produsele comandate vor fi returnate in aceeasi stare in care v-au fost livrate. In maxim 14 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii intr-un cont bancar pe numele persoanei care a facut comanda. Orice returnare de produse trebuie aprobata initial de catre un operator- programul de lucru pentru returnari este de marti pana vineri, intre orele 10:00 - 16:00.

Informatii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comanda:


Data Comanda:

Informatii Produs & Motivul Returnari

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnari:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in casuta urmatoare: